Patru cadre care NU POT LIPSI la nunta ta

Patru cadre care NU POT LIPSI la nunta ta

Vrei sa renunti la cadrele de grup sau la banalele poze in care mirele tine mana miresei? Foarte bine! Schimbarea este bine venita. Insa ai grija ca in graba ta sa nu renunti si la cadrele must have.

1. Tu si domnisoarele de onoare

Spune-i din timp fotografului ca vrei cadre multiple cu tine si domnisoarele de onoare, insa specifica necesitatea unor cadre integrale.

S-ar putea ca acesta sa tina cont de solicitarea ta, dar va face cadre in miscare sau fara focus pe grup.

2. Domnisoarele de onoare

Fotografii de nunta stiu ca tu si mirele tau veti fi in centrul atentiei, asa ca (din prea multa pasiune) s-ar putea sa ignore si alte persoane cheie ale petrecerii.

Roaga fotograful sa faca o serie de cadre si cu domnisoarele tale de onoare, atat poze integrale cat si portete.

3. Detaliile tinutei tale

Nu vrei sa capturezi doar emotia nuntii tale ci si detaliile la care ai lucrat cu atata truda vreme de mai bine de un an de zile.

4. Cadrele de grup

Stabileste din timp un set de cadre must have precum cele ale buchetului, pantofilor si a altor detalii speciale ale look-ului tau.

Tu, el si grupul vostru de prieteni! Asta e tot ce iti trebuie pentru o nunta speciala! Ai grija ca acest cadru sa nu lipseasca din albumul tau.

Ai grija ca toata lumea sa fie prezenta, am remarcat ca in multe cazuri, mai ales atunci cand grupul este mai mare, cel putin unul dintre membri lipseste. E pacat sa nu ai o poza cu grupul complet.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.